Testimonials

Een coach die tijdens een intake, samen gaat kijken of zij de hulpvraag binnen een coachings traject kan begeleiden. In het eerste gesprek worden duidelijke afspraken gemaakt over eventuele doorverwijzing gedurende het traject. Door middel van gesprekken, opdrachten, doorvragen, spiegelen en confronteren, is mij veel duidelijk geworden over mijn gedrag en wat ik daar aan kan doen. Dit gebeurt op een respectvolle manier, waarbij iedere keer toestemming gevraagd wordt of de betrokkene hier in mee wil gaan.

Mirjam Kuenen

Jeugdbeschermer/ Voogd Leger des Heils Jeugdbescherming en Reclassering

 

Ik heb Brigitte Schlepers verschillende keren meegemaakt als mediator bij heikele kwesties.

In een gezelschap van erfgenamen, die elkaar niet zo leuk vinden (understatement), weet zij de regie te houden en de kalmte te bewaren. Zij weet er in zo’n situatie voor te zorgen dat iedereen de gehele afgesproken tijd aan tafel zit, zijn of haar zegje kan doen,  en dat er zonder noemenswaardige stemverheffing wordt gesproken.

Ook als er kinderen betrokken worden bij een scheidingsmediation weet zij de juiste snaar te raken en ervoor te zorgen dat de kinderen ook echt een stem hebben aan tafel. Haar achtergrond vanuit het onderwijs komt daar wonderwel van pas.

In het land van de mediators vind ik Brigitte een verrijking. Bij haar in de buurt word je vanzelf rustig en dat is weer een prima uitgangspunt om een mediation mee te beginnen!

logo peter prummel notaris

Peter Prummel

Notaris